DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Dağkapı İmam Hatip Ortaokulu

Dağkapı İmam Hatip Ortaokulu

Cami Nebi Mahallesi Azizoğlu Caddesi No2
Vizyon
Her yönden örnek insan, örnek vatandaş yetiştiren, bilimsellikten ayrılmadan, dini-milli değerlerle kuşatılmış, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren, iş ahlakı ve örnek çalışma sistemleriyle bulunduğu bölgede lider bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
İnsan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk bilinci gelişmiş, sağlıklı,başarılı ve mutlu yaşamayı hedef alan, ahlak sahibi, milli-manevi değerlerle donatılmış, kendisini, çevresini ve ülkesini sürekli geliştirmeyi amaç edinen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz 2017-2018 Eğitim -Öğretim yılında kompozisyon dalında il genelinde 2.ve atık pil toplama dalında da il genelinde 2.,Çanakkale Şehitleri için yapılan şiir yarışmasında il genelinde 2.,Peygamberimize Mektup adlı yarışmada il genelinde 8. olmuş,Siyeri Nebi yarışmasında da 2 derece almıştır.
08:30- 14:10 Sadece PAZARTESİ 08:30-15:00 ,diğer günler 08:30-14:10
ŞEHİR İÇİ ULAŞIM ARAÇLARIYLA
Yerleşim Yeri
Yenişehir Mah. Dr.Yusuf Azizoğlu Caddesi No:3/1 (Gaffar Okan Anandolu Lisesi Bitişiği) Yenişehir/DİYARBAKIR